Meny

ECCO PSU-20

Färgmatningsenheten PSU-20 har alla viktiga funktioner samlade på en kontrollpanel. Det ger en snabb och enkel överblick över alla inställningar. Alla funktioner är noggrannnt placerade och förberedda för produktion eller alternativt för rengöring/spolning. Det finns ingen risk att använda fel inställningar efter rengöring eller påfyllning av systemet. Det är bara att använda omkopplaren. Alla komponenter har konstruerats för att minimera risken att färgpigment fastnar invändigt, och för att minska färgvolymen invändigt. Även byte av färgfilter kan genomföras utan att en enda droppe färg spills på de utvändiga ytorna.

Pumparna passar för alla behov av färgmatning vid lågtryck, lokalt eller centralt i måleriet. Passar för alla typer av primer, klarlack och härdare. Samma typ av panel med stativ används för de olika systemen. Detta skapar en enkel installation och gör det lätt att hålla rent. Alla delar i både stativet och i pumpen är gjorda i rostfritt material för bästa funktion. Konstruktionen skapar en ren yta runt hela arbetsstationen, alla slangar och anslutningar är placerade i samma höjd som pumppanelen och skyddas av denna. Hela konstruktionen ger en låg ljudnivå och låg handhavandekostnad, som ofta kan reduceras med 50% eller mer.

Färgmatningsenheten är användarvänlig, lätt att installera och lätt att serva. Operatören har all information tydligt synlig och uppmärkt, och all service kan utföras snabbt utan risk för skvätt av varken färg eller lösningsmedel.

Typ

Artikelnummer 

Ecco PSU för bas/klarlack (med propelleromrörare)  6004 0163 70
Ecco PSU-20 för bas/klarlack (med skivomrörare) 6004 0163 71
EccoPSU-20 för lösningsmedel (med skivomrörare) 6004 0163 80